AGTOS GmbHAGTOS erbjuder sofistikerade och effektiva långsiktiga lösningar samt omfattande servicefunktioner inom blästring.
Nya blästermaskiner som kundanpassade lösningar. Begagnade blästermaskiner kan anpassas till specifika lösningar och därmed kan produktionsflaskhalsar och leveranstider övervinnas.
AGTOS service inkluderar reserv- och slitdelar samt reparation och underhåll av blästermaskiner från många tillverkare.

AGTOS sortiment av blästermaskiner

AGTOS slungblästrar används för behandling av främst metalliska ytor. Detta inkluderar rostborttagning, avskalning, avsandning eller avgradning av arbetsstycken. Andra användningar är härdning av ytor (kulbombning), finishblästring av känsliga delar och uppruggning av ytor för beläggning. De olika AGTOS blästermaskinerna används i olika industrier.

Med avseende på metoden för transport av arbetsstyckena kan turbinhjulsblästringsmaskinen delas in i följande typer:

AGTOS Machines

Hängbläster

AGTOS Machines

Hängbläster, genomlopps-

AGTOS Machines

Genomloppsbläster med trådnätsgaller

Trumlingsbläster med gummimatta

 

 

Genomloppsbläster med rullbana

 

Bläster med roterande bord

 

Specialmaskiner för blästring

 

Trumbläster

 

Blästermaskin för betong

Trumlingsbläster

 

 

Walking beam blästermaskin

 

 

Begagnade blästermaskiner

 

AGTOS Service

Underhåll av blästermaskinerna innebär särskilda utmaningar. Den abrasiva effekten av blästermediet kan snabbt leda till allvarliga skador på maskinerna. Det är viktigt för oss att dina maskiner fortsätter att fungera. Därför erbjuder vi olika tjänster som hjälper dig med ditt dagliga arbete. Erfarna tekniker besvarar frågor och löser problemen.
Du får bästa möjliga stöd tack vare kombinationen av kunnig personal och flexibla servicetekniker.

 AGTOS Machines

 AGTOS Machines

Inspektion

Slungblästermaskinerna från AGTOS-fabriken och andra tillverkare inspekteras professionellt. Resultaten tillsammans med rekommendationer för vidare åtgärder tillhandahålls våra kunder på ett lättförståeligt sätt.

 AGTOS Machines

Reservdelar

Effekterna orsakade av abrasiv på ytorna av arbetsstyckena märks också inom blästermaskinen. Detta är fallet i varje blästermaskin. Därför är underhåll och justering av maskinen avgörande för att säkerställa investeringen.

AGTOS Machines 

Reparation

AGTOS installationstekniker har erfarenhet av att reparera slungblästermaskiner från flera tillverkare. De nödvändiga ersättnings- och slitdelarna finns ofta i lager.