RSS

Nyheter

Som den skandinaviska representanten för AGTOS presenterar vi de mångsidiga användningsområdena för AGTOS genomloppsbläster med rullbana, designade för effektiv avskalning och rostborttagning av profiler och plåt.
Vi är glada att meddela att Leo kommer att vara en del av teamet i sommar och vi ser fram emot en grym tid tillsammans. Välkommen, Leo!
Förra veckan avrundade vi årets deltagande på Elmia Verktygsmaskiner. Mässan var fylld med engagerande diskussioner och värdefulla möten i vår monter B01:76, där vi demonstrerade hur vårt Full Service Concept kan förbättra industriella processer.
Vi på Begner Agenturer AB tackar alla som deltog i iba-dagen 2024 den 7 maj. Se bilder från eventet och återupplev höjdpunkterna.
Vi är glada att presentera Stefan Sundberg som de senaste tillskottet till Begner Service. Med sin gedigna erfarenhet och engagemang för att lösa tekniska problem kommer Stefan att säkerställa att era maskiner fungerar felfritt.
Vi gläds över att kunna meddela att vi har utökat vårt kontor med ännu en kollega, nämligen vår nya administratör Liisa!
Denna vecka hade Begner-teamet nöjet att få resa till Emsdetten och besöka vår partner AGTOS. Från serviceutbildning till referensbesök, tekniska genomgångar och blästningstester, fick vi en mängd värdefulla insikter att dela med våra kunder.
Anmäl dig till EBNER:s kostnadsfria webbinar den 20:e och 21:a mars. Lär dig hur du ökar ugnseffektiviteten med upp till 20%.
Tube & Wire 2024 -den 5 mars 2024
Vi är på plats tillsammans med våra partners i Düsseldorf från den 15:e till den 19:e april på världens ledande mässor för tråd- och rörindustrin.
PaintExpo 2024 -den 1 mars 2024
Mellan den 9-12 april är vi i Karlsruhe tillsammans med vår partner SLF Oberflächentechnik GmbH. Besök monter: Hall 3 / 3534, för att upptäcka de senaste inom målning och ytbehandling.