Servicetekniker

Servicetekniker till Begner Agenturer

Begner Agenturer AB har verkat inom försäljning av maskinutrustning till stål- och metallindustrin sedan 1972. Idag säljer, servar och supportar vi maskiner inom områdena kapning, blästring, bearbetning, värmebehandling m.m. under vår devis ”Full service concept”.

Vi utökar nu vår serviceavdelning och söker därmed 1-2 servicetekniker som tillskott till vårt fina gäng.

Vi söker både dig som är nyutexaminerad och/eller dig med flera års erfarenhet av service och maskinsupport, gärna inom ett eller flera av ovan nämnda områden.

För att trivas i vårt gäng bör du vara självgående och ha lätt till egen initiativförmåga. Du är kommunikativ och har en social förmåga och skapar långvariga relationer med kunderna. Du är Begners varumärke ute hos kund.

Vi ser gärna att du har god förmåga att lösa problem. Har du dessutom, utöver mekanik, också erfarenhet av el är det ett plus. Datorvana är också en stor fördel.

Den vi söker är:

  • Serviceinriktad
  • Nyfiken på att lära sig mer
  • Van att arbeta självständigt och i team
  • Flexibel
  • En van problemlösare

Du som servicetekniker får en viktig roll, där du både arbetar med installationer, service och support, vilket kan innebära både planerade och akuta ärenden. Tillsammans med kollegor och med backup från våra leverantörer löser ni jobbet tillsammans.

Jobbet sker i första hand ute hos våra kunder i Sverige, men kan även ske på vårt kontor/maskinhall i Falun eller hos kunder i Norge, Finland och Danmark. Resor med övernattning förekommer.

Du får ett varierande och spännande jobb i ett glatt gäng i en växande organisation. För rätt person kommer telefon- och mailsupport till kunder samt arbete i vårt affärssystem förekomma. Även enklare utbildning av maskinutrustning för våra kunder kan förekomma.

Du behöver ha körkort och får tillgång till servicebil. Du utgår från vårt kontor i Falun.

Låter detta intressant? Skicka din anmälan till jarmo.stam@begner.com senast den 31 januari 2023. Tjänsterna tillsätts löpande.